Hotel za pse

Hotel za pse KarlyHotel za pse „Karly“ smješten je u novozagrebačkom naselju Horvati u oazi zelenila i mira, udaljen svega 15-ak kilometara od grada. Objekt u kojemu su smješteni psi izgrađen je po najvišim  standardima, ljeti Vaši ljubimci uživaju u dubokoj hladovini šume,  a zimi se mogu sklupčati na udobnim ležaljkama u potpuno grijanom prostoru. Svaki pas može ulaziti i izlaziti u vlastiti ograđeni prostor veličine 50 m2 kada to želi. Najmanje tri puta dnevno pse izvodimo u ograđeni prostor od 1000m2 na igru i druženje. Unutarnji prostor sastoji se od 16 prostorija, svaka veličine 6 m2 sa vlastitim grijanjem (radijator), te apartmana za pse koji je uređen tako da se pas osjeća kao da je u vlastitom domu. Apartman veličine 20m2 namjenjen je za ljubimce zahtjevnije dlake, manje psiće tipa maltezer, šicu,  pudl i sl., a naravno i za sve čiji to vlasnici žele! 

Grijanje leđa nakon ire na snijeguNudimo i mogućnost boravka Vašeg ljubimca s nama u kući (samo za manje pasmine). Hotel za pse "Karly" nalazi se u sklopu dvorišta gdje je i naša obiteljska kuća tako da su Vaši ljubimci pod 24-satnim nadzorom i nikada sami. Psi koji dolaze u hotel za pse moraju biti redovito cijepljeni protiv bjesnoće, svih zaraznih bolesti, te tretirani sredstvom protiv crijevnih i kožnih nametnika. Prilikom dolaska u hotel za pse vlasnici potpisuju ugovor te nam ostavljaju sve važne podatke o svom ljubimcu kako bi pas dobio svu moguću pažnju i brigu, a u skladu sa svojim individualnim potrebama i željama vlasnika. U našem Hotelu zaposlene su kvalificirane I licencirane osobe za brigu o psima!!! 


Iskustvo, individualni pristup te stalni gosti naša su najveća preporuka. Dođite sa svojim ljubimcem i uvjerite se sami.

 

Newsletter

Registrirajte se na naš besplatni newsletter i primajte novosti i obavijesti. Unesite e-mail adresu: